20:20 właśnie wróciła do gniazda Magda, rodzinka w komplecie.
piotrek94b napisał(a):Linka napisał(a):bodzio napisał(a):W Przygodzicach jest pięć jajeczek w Ustroniu są dwa
a Magda będzie mieć jeszcze jedno i miejmy taką nadzieje.
Pozdrawiam.
Oj Bodziu, uważaj, bo Cię pogonią. Jak ja próbowałam coś napomknąć o innych gniazdach, to wytykali mi co poniektórzy, że tu jest wątek łaski
![]()
Ja też oglądam inne gniazda, ale żadne nie jest mi tak bliskie jak łaskie. Ale wszystkim boćkom życzę szczęścia
Pozdrawiam
Strachy na lachy. Zawsze można nie pisać o łaskim gnieździe na innych forach. A forów jest kilka, więc tutejszym adminom chyba jest przyjemnie, że się o nich pisze. Dlatego też niech przyjmą do wiadomości, że czasami ktoś napisze o innych gniazdach.
Krysia napisał(a):piotrek94b napisał(a):Linka napisał(a):Oj Bodziu, uważaj, bo Cię pogonią. Jak ja próbowałam coś napomknąć o innych gniazdach, to wytykali mi co poniektórzy, że tu jest wątek łaski
![]()
Ja też oglądam inne gniazda, ale żadne nie jest mi tak bliskie jak łaskie. Ale wszystkim boćkom życzę szczęścia
Pozdrawiam
Strachy na lachy. Zawsze można nie pisać o łaskim gnieździe na innych forach. A forów jest kilka, więc tutejszym adminom chyba jest przyjemnie, że się o nich pisze. Dlatego też niech przyjmą do wiadomości, że czasami ktoś napisze o innych gniazdach.
Na tych innych forach piszą tak o wszystkim w jednym wątku?
Powrót do Łaskie bociany - II edycja programu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości