Chyba, że dopiero ma zamiar je znieść.

Jest jajo. 23:30
Jutro czeka nas gorący dzień. Powtórka z poniedziałku?
Linka napisał(a):Jest jajko. Ale juz nie wiem, czy sie cieszyć? Jest przecież sama. I co będzie jutro? Przecież ten jej psychol cały czas ją atakuje. Jak zachowa się jutro, jak znowu przyleci?
piotrek94b napisał(a):Linka napisał(a):Jest jajko. Ale juz nie wiem, czy sie cieszyć? Jest przecież sama. I co będzie jutro? Przecież ten jej psychol cały czas ją atakuje. Jak zachowa się jutro, jak znowu przyleci?
Linko, proponuję troszkę wyhamować i nie używać takich słów jak psychol. Jeśli nie odpowiada Ci przyroda taka jaka jest, a jest piękna i okrutna, to nie oglądaj. Zwierzęta, w tym bociany, rządzą się swoimi prawami i one doskonale wiedzą co robią. Podstawowa zasada - nie porównuj bocianów do zachowań ludzi.
Linka napisał(a):piotrek94b napisał(a):Linka napisał(a):Jest jajko. Ale juz nie wiem, czy sie cieszyć? Jest przecież sama. I co będzie jutro? Przecież ten jej psychol cały czas ją atakuje. Jak zachowa się jutro, jak znowu przyleci?
Linko, proponuję troszkę wyhamować i nie używać takich słów jak psychol. Jeśli nie odpowiada Ci przyroda taka jaka jest, a jest piękna i okrutna, to nie oglądaj. Zwierzęta, w tym bociany, rządzą się swoimi prawami i one doskonale wiedzą co robią. Podstawowa zasada - nie porównuj bocianów do zachowań ludzi.
Psychol, to nie jest żaden wulgaryzm, który by kogoś miał obrazić. Jeżeli o tym nie wiesz, zapytaj kogoś dorosłego. Ale Twoje rady, czy mam ogladać, czy nie, to już lekkie przegięcie. Też to okreslenie Cię uraziło? Nie Ty będziesz pozwalał mi wyrażać swoich opinii. Pisz swoje, moich nie musisz czytać.
Powrót do Łaskie bociany - II edycja programu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości