Nie zaglądałam tu wczoraj. A dziś taki widok!

piotrek94b napisał(a):Linka napisał(a):Może wie czy to jest Magda, czy inna bocianiczka
A skąd admin miałby to wiedzieć? Bociany nie są obrączkowane, więc nie ma możliwości stwierdzenia czy to są te same bociany co w zeszłym roku. Po upierzeniu raczej ich nie rozpoznamy, ani ja , ani Ty, ani admin czy inny forumowicz. A jeśli ktoś to potrafi,to chwała mu za to. Poza tym admin jest, jak sama nazwa wskazuje, administratorem forum i na bocianach wcale nie musi się znać. Może być np. z zawodu kowalem (nic nie ujmując osobom wykonującym ten zawód) i "z miłości do internetu" zarządzać tylko forum.
Linka napisał(a):piotrek94b napisał(a):Linka napisał(a):Może wie czy to jest Magda, czy inna bocianiczka
A skąd admin miałby to wiedzieć? Bociany nie są obrączkowane, więc nie ma możliwości stwierdzenia czy to są te same bociany co w zeszłym roku. Po upierzeniu raczej ich nie rozpoznamy, ani ja , ani Ty, ani admin czy inny forumowicz. A jeśli ktoś to potrafi,to chwała mu za to. Poza tym admin jest, jak sama nazwa wskazuje, administratorem forum i na bocianach wcale nie musi się znać. Może być np. z zawodu kowalem (nic nie ujmując osobom wykonującym ten zawód) i "z miłości do internetu" zarządzać tylko forum.
W ubiegłym roku admin wyrażał się bardzo "fachowo" czy można ratować umierające pisklaczki, czy nie. Dlatego mogłam przypuszczać, że może mieć jakąś wiedzę w temacie.
Powrót do Łaskie bociany - II edycja programu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości