Krysia napisał(a):Linko, polecam Przygodzice. Tam w nocy pięknie widać i będziesz miała co obserwować. Bociany mają więcej jajek, niedługo wylęgną się pisklaki. Dopiero rozwiniesz skrzydła. My tu sobie,trudno bo trudno, ale damy radę. Co prawda, Twoje posty tyle wniosły na forum, że ciężko będzie je zastąpić. Jakoś się z tym pogodzimy. Jeszcze jedno: jeżeli już się tak nad czymś zastanawiasz, rób to w odpowiednim wątku. To chyba nie jest takie trudne do zrozumienia.
Miła Krysiu, Przygodzic nie musisz mi polecać, bo już od dawna obserwuję. Co masz na myśli "my tu sobie damy radę". Chcesz mi, baardzo delikatnie, dać do zrozumienia... idź sobie? Pozwól, że to ja sama zadecyduję, czy mam zostać, czy nie. Łask jest mi najbliższy, choćby z racji bliskiego zamieszkania i przeżycia przeze mnie ogromnej tragedii w ubiegłym roku. Daruj więc sobie swoje złośliwości i "ustawianie" po odpowiednich wątkach. Wystarczy, że Ty jesteś taka zdyscyplinowana. Nie wszyscy moga za Tobą nadążyć

Jeszcze chciałabym, żebyś przeczytała post Piotra, który w bardzo kulturalny sposób napisał o docinkach na forum. I w równie kulturalny sposób zakończył temat, który Ty drążysz nadal. Po co?